Ingrijirea parului – Gama ELEO

Ingrijirea parului – Gama ELEO

 

Infuzia de uleiuri naturale de argan și trandafir, extractul de brusture și vitamina F hrănesc și îmbogățesc părul. Prin recondiționarea din interior spre exterior, Eleo întărește și protejează firul de păr în timp ce îi redă strălucirea naturală. Îndrăgostește-te de frumusețea și suplețea părului tău. Acesta este începutul unei noi povești de dragoste.

Sampon Eleo
Şampon de lux, infuzat cu uleiuri naturale de argan şi trandafir, extract din brusture şi vitamina F.
Spuma bogată, subtil parfumată, curăţă delicat şi hrăneşte, pentru un păr ce străluceşte de sănătate şi miroase divin. Contribuie la prevenirea ruperii părului.
Pentru toate tipurile de păr.

Balsam Eleo

Balsam pentru păr, cu textură somptuoasă şi parfum subtil, infuzat cu uleiuri naturale de argan şi trandafir, extract din brusture şi vitamina F. Descurcă instantaneu şi hrăneşte, conferind părului o strălucire intensă, multifaţetată şi o mai bună maleabilitate. Contribuie la prevenirea ruperii firelor de păr. Pentru toate tipurile de păr.

Uleiurile de lux Eleo au o textură ușoară, care nu îngrașă firul de păr. Doar câteva picături aplicate pe părul ud sau uscat pot revigora suplețea naturală a părului— pentru un păr mai frumos zi de zi. Uleiul cu efect de protecție ELEO se potrivește părului vopsit, în timp ce uleiul cu efect de netezire cumințește firele rebele.

Cum sa folosesti uleiul pentru un rezultat cit mai bun 
Alege uleiul cu efect de protecție ELEO sau uleiul cu efect de netezire ELEO.
Ambele uleiuri se pot aplica atât pe părul umed, cât și pe cel uscat, fără să-l îngrașe.

1. Pentru păr cu lungime medie, pune 2 picături de produs în palmă. Ajustează cantitatea în funcție de lungimea părului.

2. Întinde uleiul în palme.

3. Aplică uniform dinspre vârfuri spre rădăcină.

4. Nu se clătește.

Submit a Comment